Apprendre l’éthique
Le 3 octobre 2023, à l’occasion de la séance de rentrée académique de Gembloux Agro-Bio Tech, il a prononcé une conférence sur le thème Le temps de la responsabilité : quelle éthique pour le bioingénieur ?
Le 3 octobre 2023, à l’occasion de la séance de rentrée académique de Gembloux Agro-Bio Tech, il a prononcé une conférence sur le thème Le temps de la responsabilité : quelle éthique pour le bioingénieur ?
Still undecided about your research proposal or uncertain about the tools needed to be a successful researcher? Take this 3 month programme to discover the life of researcher with scientific and logistic guidance.
Olivier Kaisin, chercheur à Gembloux Agro-Bio Tech (ULiège) établit une recherche post-doctorale grâce à une bourse d'excellence octroyée par Wallonie-Bruxelles International.
Registration for the FR2B program is open to all researchers/doctoral candidates wishing to set up their own business (in particular by creating a start-up or spin-off).
Guillaume Thébault et Brieuc Migeon (Master 2 MICA) ont reçu le prix à l'innovation du Food At Work Elecotrophelia Awards (FEVIA) pour leur boisson Full'iz, une alternative à un petit-déjeuner traditionnel.
The VITIBEL project aims to improve our knowledge of the viruses and pathogens present in Belgian vineyards.
Pour la quatrième année consécutive, Le Vif, en partenariat avec la faculté Gembloux Agro-Bio Tech de l'ULiège invite les citoyens à ne plus tondre leur gazonpour préserver la biodiversité.
On April 4, Prof. du Jardin will begin a 4-year term at the head of the Joint Consultative Ethics Committee of the French research institutes INRAE - CIRAD - IFREMER - IRD.
Discovering careers in the European institutions. A look back at the EPSO conference on March 26.
On March 23th, the ceremony honouring the PhD Graduates of ULiège was held at the University of Liege. 254 PhDs and 3 Ambassadors were honored.
On Thursday March 21 2024, CARE Forest is Life (TERRA-GxABT) organized a day of conferences and debates on the role of forests in the One Health concept at Gembloux Agro-Bio Tech.
Researchers from GxABT and the University of Ghent worked together with Drossche Mills to test the bread baking quality of flour made from wheat which was grown under present and expected future climatic conditions.